lindajjohanssonn.blogg.se

2012-10-31
13:03:00

Halloween!
Blev inget inlägg igår, sorry about that.. Men hade inte så mycket att skriva om. Åkte iallafall till daniella på kvällen och sov här. Frida var självklart också med, kan ju inte lämna henne hemma ;)Annars gjorde jag inte så mycket.. Eller jo! Jag gjorde en pumpa, haha :)

2012-10-29
21:55:00

Jag är bäst på att rita och Daniella suger.
Hahah, Daniella ritade bara en ful sträckgubbe. Och jag ritade allt annat som var fint.. :))

2012-10-29
15:46:00

Jag och daniella ritar lite.
Gissa vem som har ritat vad?
  

2012-10-29
12:55:00

YES!
Älskar denna dagen! Det började med att One directon släppte sin nya singel, som är så sjukt galet bra!! Älskar den redan!Sen så berättar dom om sin europaturne, vilket betyder att dom ska ha en konsert här i sverige!!!Vi måste få biljetter först bara.. Men det löser vi..
Jag var duktig och gjorde frukost till mig, Stina och Daniella ;)

2012-10-28
19:42:00

Fixar lite
Har suttit hela kvällen och planerat inför 'Rolfh och Dolph - Halloween special' med Frida. Rolfh och dolph är min och Fridas youtube kanal där vi lägger upp videos när vi fular oss om ni inte redan visste det! :) ( Länk till vår kanal här )Tänker inte säga vad det handlar om men jag kan ge er en liten ledtråd, lakan kommer att vara med i videon ;)Men nu ska jag fixa mina naglar, dom ser hemska ut! Måste bara bestämma vilket nagellack jag ska ha med..

2012-10-27
18:29:36

Ni får bestämma!
Har bytt design som ni kanske ser! Och om ni inte ser det, prova att uppdatera :) Men jag är fortfarande osäker på om jag ska byta tillbaka till den gamla deignen.. 
Den gamla.
Den nya.
Vad tycker ni?

2012-10-27
13:29:18

You're giving me a heartattack
Vaknade nyss, och gud va skönt det var att äntligen få sova lite! Har inte haft en sovmorgon på hur länge som helst, och har ju inte kunnat sova så mycket nu eftersom att jag alltid vaknar av att jag har ont i halsen eller i huvudet.. Men idag mår jag mycket bättre! :)
Har ingen bild, så ni får två roliga gif(ar) istället. Eller jag tycker dom är roliga, fast jag har ju riktigt dålig humor, haha!
 
Det blir bara roligare och roligare desto längre man kollar, hahaha!

2012-10-26
19:47:00

Myskväll!
Börjar må lite bättre nu, så hoppas att halsflussen försvinner snart! 
Ikväll ska jag kolla på x factor och kanske äta något gott? Vi får se. Skickade dessutom iväg ett mejl innan till en tävling där man kan vinna biljetter till x factor nästa fredag och även träffa One direction som ska uppträda då! Försökte få det där mejlet att bli så bra som möjligt, men kommer förmodligen inte vinna eftersom att det finns 1000 andra tjejer (och några killar) som vill träffa dom lika mycket som jag.. Men om jag skulle vinna kommer jag typ vara den lyckligaste tjejen på jorden! Vår väl helt enkelt sitta och hålla tummarna fram tills tisdag när dom berättar vem som vann!
När jag ändå är igång med fangirl grejer kan jag ju lika gärna lägga ut Justins senaste musikvideo som har har regisserat själv! 
 

2012-10-26
14:17:12

Reklam på spotify, whaaat?
Fick nyss världens chock, lyssnade på spotify som vanligt sen helt plötslig kom det reklam?! Mitt spotify premium har tagit slut, men sen kom jag på att jag har ett presentkort med tre månader till!
Aja. Är fortfarande sjuk. Lite segt att jag missade innebandyturneringen idag i skolan, men vår klass kom iallafall till final, wopwop! :D Fast det är nästan alltid 9a som vinner.. Tror dom har alla tre (?) pokaler nu. Men nästan alla i deras klass är ju sportnördar, haha ;)
Jag har suttit vid datorn nästan hela dagen idag, twitter, facebook, weheartit, tumblr och bloggar såklart ;)
Åh, älskar weheartit, finns verkligen bilder till allt! Här är iaf några jag har hittat idag :)
Åh, the notebook, lätt en av mina favoritfilmer! 

2012-10-25
18:15:00

Snö..
Vem behöver SMHI när man har facebook? Men som ni kanske vet så snöar det..Kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte, för det är ju kul med skidor och sånt men jag är ju en sommarmänniska! På tal om något helt annat så tror jag att jag kommer dö snart eftersom att jag inte kan äta, det gör ont när jag sväljer och jag har fortfarande huvudvärk. Haha, min blogg handlar nästan bara om hur sjuk jag är, haha! Men det kommer bli roligare inlägg sen när jag är frisk :)

2012-10-25
12:40:00

Got a secret, can you keep it?
Denna dagen har faktiskt varit värre än igår! Har fått halsfluss, igen.. Känner att detta lovet kommer bli sjukt roligt.. Men jag får väl ligga i sängen och kolla på massa serier, så det är ju inte sååå tråkigt :) Föresten! Om ni inte har kollat på Pretty little liars, gör det!! Sjukt grym serie! Jag har kollat klart på alla avsnitt, så nu måste jag vänta tills januari på den nya säsongen..

2012-10-24
21:59:00

Klar med designen!
Har insett att det var ett tag sen jag skulle fixa en design här på blogg.se , men med lite hjälp av Frida och Daniella lyckades jag!
Kan ju skriva lite snabbt om vad som har hänt idag med, worst day ever typ. Vaknade mitt i natten av att jag hade världens hemskaste huvudvärk, men jag tog en alvedon och gick och la mig igen. Sen när alarmet ringde märkte jag att min mobil hade knappt laddats någonting, sen ser jag att min katt har tuggat av sladden?! Efter det stressar jag hela morgonen, fortfarande med huvudvärk och får åka moped till skolan eftersom att jag försov mig som vanligt.. I skolan skulle jag och Sofia dessutom redovisa ett SO arbete som vi inte var klara med, men det gick helt okej ändå. Efter det hade vi hemkunskap och då blev huvudvärken ännu värre, så jag fick åka hem efter det, sen har jag bara legat och vilat och kollat på film resten av dagen.. :)
 
Detta gjorde vi iallafall på hemkunskapen, värsta mästerkockarna! ;)

 
 

2012-10-24
20:21:00

Ny blogg igen!
Jag gillar inte riktigt nattstad, och jag kan ju blogg.se bättre, så nu får det bli såhär! haha :)
Men nu måste jag fortsätta att fixa lite med bloggen, får se om det blir ett till inlägg ikväll.

2012-10-24
20:16:02

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.