lindajjohanssonn.blogg.se

2012-12-31
14:36:15

Gott nytt år!

Tänkte bara lägga upp en snabb bild på min klänning! Sämst kvalite, men jag hinner inte ta en bättre nu. Kanske kan låna Daniellas systemkamera sen när jag kommer till henne. Åh, har inte använt min kamera på hur länge som helst, eftersom att min syster alltid tar den... Men nu har pappa köpt en ny kamera till henne, så nu kommer jag förhoppningsvis få ha min ifred..
Här är klänningen iallafall :)


2012-12-31
03:29:51

Varför kan jag inte somna
Åh, har legat i flera timmar nu och försökt somna, men det går bara inte. Just nu ligger jag bara och kollar på massa bilder och sånt på weheartit, och taggar inför imon! :)
Detta året har gått sjukt snabbt. Fast så säger jag varje år.. 
Men shit va 2013 kommer bli grymt! Ska ju se One direction, Justin Bieber, Olly Murs, sen ska jag till Mallorca med Fridis och Daniella, och Öland men någon av dem, förmodligen Daniella eftersom att Fridis ska till Malta i typ 3 veckor :(
Måste komma på ett bra nyårslöfte med, som jag SKA hålla detta året :)
Aja, ska försöka sova nu, wish me luck..

2012-12-28
22:16:01

Jag hade visst en blogg..
Oj, har helt glömt bort bloggen! Sorry about that..
Men har väl inte gjort så mycket speciellt. Firat jul som alla andra, fått massa julklappar osv.
Idag har jag iallafall varit i stan med Fridis och köpt bland annat en nyårsklänning och Justins parfym, someday. Orkar inte vänta tills hans nya parfym kommer ut här i sverige, kommer säkert ta minst ett år till eller något..
Fick dessutom min julklapp av Frida, Daniella och Sofia idag, James Arthur's bok, My story. Så sjukt glad över det! 
Vet inte om jag ska lägga upp en bild på klänningen, eller om ni ska få vänta tills nyår, haha ;)

2012-12-19
07:52:34

Sista dagen!
Åh, sista dagen, sen får vi jullov! Vi ska inte göra så mycket idag heller, kanske ha någon lektion på förmiddagen, sen kommer vi typ kolla på film eller något :)
Just ni sitter jag iallafall och tar fula bilder i camen, under tiden Daneilla och Fridis fixar sig. Jag blev faktiskt klar på jättekort tid idag, haha!

2012-12-18
22:34:19

Finaste pepparkakshuset någonsin!
Galet chill dag! :) Började med att vi var hos min ena lärare och fikade och delade ut julklappar till klasen, och lekte lite med hennes barns hamster, Kiwi. Sen åkte vi ner till stan, åt på spice n' rice, och sen åkte vi hem. Var hemma hos Fridis typ kvart över ett. Och eftersom att jag är trött 24/7 försökte jag sova när vi kom hem, men då låg frida jämte mig och bokstavligen skrev allt hon kunde. Åh, älskar henne ibland. 
Kiwi, detta var den enda bilden som inte blev helt suddig, hahaha!
Martins julklappar ;)
Rasmus provade också lite, hahah!
Jag, Fridis, Daniella och Sofia är dessutom bäst på att göra pepparkakshus, som ni tydligt kan se :)

2012-12-17
23:11:45

17
Vem skulle du vilja vara?
Jag har faktiskt ingen aning, men enligt Jesper och Jesper, som jag pratar med i skype just nu vill jag vara en Jesper. Eller en Jesperlina. Hahaha. Åh, jag orkar inte, nu går jag och lägger mig eller något.
 
 

2012-12-17
23:02:00

Fotboll!
Haft fotbollsturnering idag i skolan, gick väl sådär.. Förlorade mot en sjua i semifinalen.. Men jag gjorde iallafall ett mål, haha! ;)
Åkte in till stan lite snabbt efter skolan och kollade min hals, eftersom att den är konstig och jag får halsfluss hela tiden, sen köpte jag, Fridis och Daniella lite julklappar :)
Och nu sen jag kom hem har jag typ, spelar lol, haha. Fan va cool jag är.... Men aja, har inget mer att skriva, så godnatt! 
Lite fotboll, tror det är 7a mot 9b som spelar här. Blandar alltid ihop alla sjuorna, hahah!
9a, vann som vanligt..
Hahaha, Rasmus blir lite mobbad ;)
Bra kvalitet osv.

2012-12-16
22:18:22

16
Dina bästavänner

Har många väldigt bra vänner, men mina bästa vänner är Daniella, Fridis, Sofia och Jennie!

2012-12-16
19:58:25

Jobbjobbjobb - pengarpengarpengar.
Har nyss varit och jobbat, och just nu skulle jag nog kunna somna på en sekund om jag ville. Får verkligen försöka att hålla ögonen öppna.. Hahah!
Orkade inte blogga igår, som ni kanske märkte. Vad har hänt egentligen, jag är trött 24/7. Kan ju vara för att det är så mörkt ute och sånt.. Men jag var iallafall hos Jennie, och vi åt lite tacos och sånt, mys! Och eftersom att jag är världens klumpigaste människa lyckades jag ramla 2 gånger på den 300 meter långa vägen från Jennie till mitt hus när jag skulle gå hem.. Lyckades få några blåmärken och sånt med, haha!
Tacos hos Jennieeee
Ta egobilder när man ska jobba, varför inte? Trött och osminkad är jag med..
 

2012-12-14
17:53:38

Lucia och massa sånt.
Hade ju lucia med skolan igår, det gick jättebra, och Sofia var jätteduktig :D Sa min vers rätt också, haha! Sov hos Daniella inatt igen, eftersom att vi skulle vara hos Karin klockan 6 imorse. Vi skulle egentligen gått upp klockan 5, men om ni känner mig; Fridis och Daniella så kan ni ju antagligen lista ut att vi försov oss lite. Vaknade en halvtimme innan vi skulle vara där.. Men vi bara 10 minuter sent ;)
Sen har vi åkt runt och lussat på massa företag. Ganska kul faktiskt!
Snodde denna bilden som min lärare la ut i vår lucia-grupp på facebook :)
Men ska gå och byta om, och ta bort allt smink jag har smetat ut. Glömmer ALLTID bort att jag har smink, sen sitter jag och gnuggar mig i ögonen.. Sen åker jag och några till hem till Gustav ikväll. Aja hejdå!

2012-12-12
23:31:51

Har ni saknat mig? Nehe.
Har haft massa skolarbeten som skulle lämnas in nu innan betygen sätts, men nu är jag äntligen klar med allt! Gud va skönt det känns :)
Är iallafall hos Daniella, eftersom att jag och Fridis ska sova här inatt. Vi skulle egentligen ha värsta film-mys och kolla på Titanic eftersom att jag inte har sett den, men nu är alla trötta och så, så vi får se..
Lucia imon med, woo, tagga. Hahah. Ska läsa en dikt med. Kommer säkert läsa fel, eller stå där och ba "eeh, när första, uhm, ljuset brinner eeh". Hahahah.
Spelade in denna innan idag, hahaha. Martin får tillbaka lite typ.. Haha :)
Det roliga är att det ser ut som att Martin är värsta mobboffret, hahaha..
Föresten, idag har jag gjort något übercoolt på hemkunskapen. Jag har friterat grejer. 
Friterade bananer. WOw.

2012-12-10
17:02:18

15
Något du är beroende av

Godis, haha! Fast vem är inte det..
Och att ha människor runt mig. Hatar att vara ensam :)
 
Hahahah, jättekort inlägg, men vem bryr sig :)

2012-12-09
22:51:45

JAMES ARTHUR
YES! James vann! Hahhaa ingen av mina läsare vet vem han är, eller jo Fridis och Daniella typ, hahahah. Men ååh, så sjukt glad just nu! Jag lovar att han kommer bli riktigt känd sen!
Har sagt det innan, men x factor UK är så mycket bättre än sveriges. Jag vet inte riktigt varför, det bara är så, hahaha.
Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt :)
 

2012-12-09
21:36:00

Andra advent!
Idag har varit en sån där typisk söndag när man egentligen inte gjort nånting.. Jag och mamma skulle egentligen åka hem till mormor och morfar, men dom var sjuka så vi åker dit en annan dag istället.
Insåg för några timmar sen att jag har en bilduppgift och ett musikarbete jag skulle göra klart tills imon med.
Bilduppgiften går ut på att man ska ta 5 bilder från olika perspektiv och lite sånt, väldigt enkelt haha :)
Här är några av bilderna :)
Min lilla mofi!
Hahaha, åh skrattade sjukt mycket när jag tog denna bilden.
Hahahaha, jag har nog världens fulaste hund
Fast ibland är han lite söt.
Men nu ska jag kolla vidare på x factor (uk). Final ikväll ju! Och One direction har varit med och lite så ;)

2012-12-08
23:41:38

Breaking dawn part 2
Varit och kollat på bio ikväll med Daniella. Vi kollade på breaking dawn part 2, och måste faktiskt säga att det är den bästa av alla twilight filmerna. Dom är faktiskt inte så dåliga som alla säger, det är bara den första som är dålig!
Och jag var så sjukt glad att Jacob inte dog! Alla har sagt att han dog (?) men Frida som redan har sett filmen sa att han inte gjorde det men jag trodde att hon bara sa så för att göra mig glad typ, hahah! #teamjacob forever ;)
'
Hahah åh, jag gjorde största misstaget inne i bion.. I mitten av filmen skulle jag öppna en chipspåse. Det lät hur mycket som helst och jag kände typ allas blickar, så det slutade med att jag gav upp.
Har suttit och nynnat på den där låten som är i slutet av filmen ett tag nu. Denna låten om det ä någon som inte har sett filmen.

2012-12-08
11:20:50

14
En vän du har haft sedan första klass

Daniella och Jennie! Fast Jennie har jag ju varit vän med hela livet i princip, haha. Men Daniella flyttade hit till denna hålan när vi gick i ettan (tror jag, hahah) och vi blev kompisar ganska snabbt. 
Bilder från i sommras. Kan det inte bli sommar snart igen?

2012-12-06
22:15:18

Julklappar är dyrt, haha
Jag har kommit på att jag kan verkligen inte spara pengar. Jag och Fridis försökte spara pengar till en språkresa förra året och det slutade med att Frida hade några tusen och jag hade 0.. Satt och tänkte lite på det eftersom att jag har varit och jobbat lite idag, och insåg att jag kommer köpa julklappar för hela min lön..........
Hahah vem var det som kom på det där med att "det är roligare att ge än att få?" Den människan var ju konstig. Det är ju självklart mycket roligare att få julklappar! Visst, det är ju kul att göra folk glada och så, men ändå..
Aja.
Var hos Daniella innan och vi började göra ett pepparkakshus men jag hann bara hjälpa till att bygga ihop väggarna eftersom att jag skulle åka till jobbet. Men det blev säkert bra. Om inte Daniella tröttnade på det, haha ;)
Fridis har lagt ut bilderna från igår på sin blogg, och här är några av dem :)
Hahaha, vi märkte efter ett tag att pulkan var sönder och att vi lämnade ett litet spår efter oss..
 

2012-12-05
22:11:00

Värsta juliga dagen!
Jag har faktiskt hunnit göra massa saker idag! Följde med Fridis efter skolan och vi gick nästan direkt ut och högg en julgran. Kanske inte den största, eller finaste med den duger åt Frida, haha! :D
Sen hade vi snöbolldkrig i hennes trädgård, hahaha det var nog det fulaste vi någonsin gjort. Vi stod lixom typ 5 meter ifrån varandra och bara kastade snöbollar, utan att ens försöka träffa.. Men sen kom Sofia med sin fyrhjuling och så åkte vi pulka efter den ett tag. Jag har inga bilder på det, så jag får vänta med att lägga ut bilder på det tills Frida har bloggar så jag kan sno hennes bilder ;)
HÄR kan du läsa Fridis blogg! :)
Eftersom att det är iskallt ute gick vi sen in och myste med te och nybakade muffins, mmh! Sen kom Daniella och då började vi pynta granen, och resten av Fridas rum. 
Japp, det är vad jag har gjort idag..
Här är några bilder iallafall! :)
Hahah, snyggingar som just varit ute och lekt i snön. 
Såhär fint blev det! :)
 

2012-12-04
21:29:31

13
En rolig stund

Hahahha, åh kommer ihåg detta sjukt väl, även om det var när vi gick i sjuan, tror jag. Vi skulle cykla hem till Fridis och Frida ramlade 3 gånger med cykeln! Hahah, fattar verkligen inte hur hon lyckades! Vi skrattade sjukt mycket iallafall, haha!
Orkar inte leta efter några andra bilder, och dessa bilderna var de första jag hittade, så de får duga! :)

2012-12-04
20:19:29

Snö är inte så kul ändå..
Ångrar mig, snö är inte alls kul. Har blivit mulad några gånger idag, och fått massa snö i nacken av vissa personer *host* pontus...
Fast det kan vara lite kul ibland, typ.. åka pulka! Hahaha. Åh, är som ett litet barn när jag åker pulka, och nej man kan inte bli för gammal för att åka pulka! Jag, Fridis och Sofia ska ut och köra med Sofias fyrhjuling imon med en pulka efter, kommer bli sjukt kul! :)
Kände på mig att jag skulle bli mulad idag, så orkade inte bry mig om att fixa sminket, haha :)
Såhär glad var jag igår när det snöade. Jag ser ut som en snögubbe, och vi hade varit ute i ca 10 minuter!
 

2012-12-03
17:39:41

Här är jag och vislanda lucia. Erkänn coolt?
Hahah, oj. Skulle publicera detta inlägget för flera timmar sen, men det blev aldrig av..

2012-12-02
22:11:18

Insåg nyss detta..
 

2012-12-02
21:24:52

12
En bild som du inte vet varför du tog

Inte jag som har tagit denna bilden, men aja. Har ingen aning om vad vi gör. T.ex varför ligger Stina under sängen!? Och varför ser Frida så läskig ut? Och jag bara sitter där och pekar upp.. Hahha, galet random bild!
Men det var iallafall på ett av konfalägerna.
Designen är klar ni föresten! Vad tycker ni? :)

2012-12-02
20:53:54

Ny design.
Som ni kanske ser har jag försökt fixa en ny design, men den blev helt failad. Så ska försöka fixa med en ny, och hoppas det blir bättre. Så ah, om ni går in här och det ser helt konstigt ut så vet ni varför! :)
Kommer förmodligen bli en vinterdesign nu när det är december och allt! ;)

2012-12-02
20:25:40

DECEMBER
Jag vet, dålig uppdatering. Men jag har inte hunnit blogga faktiskt. Har ju faktiskt ett liv.. Eller ah, om man vill kalla att skriva ett litteraturhistoria-arbete ett liv ;)
Nej men jag har inte bara pluggat, jag har varit med lite kompisar och så :)
Och som alla redan vet, men jag är helt efter, så är det december OCH SNÖ!!! Shit va glad jag blev när jag vaknade och såg massa snö! :D
Aja, har inte jätte mycket att skriv så lägger bara upp lite bilder som jag inte hunnit lägga upp ännu, sen ska jag fortsätta skriva på litteratur-arbetet. Åh, hatar det ordet. Ska vara klart på tisdag så jag måste skynda mig lite nu, hehe :)
Hahahah, fula.
Hahaha, lätt min favotitbild denna helgen. Alla skulle göra en captain morgan pose, och Martin ramlade..
Hahah, kollade bort i några sekunder och när jag kollar tillbaka står dom och försöker få upp en cykel på en skylt. Åh, varför umgås jag med sånna människor? Haha ;)
Såhär kul har jag och Fridis på idrotten. Vi fick inte vara med mer.. Btw, det står JB på Fridas tröja :D