lindajjohanssonn.blogg.se

2013-01-28
20:26:51

Måndag.
hej hallå! Sitter just nu och myser med en kopp te som världens bästa mamma just kom upp med till mitt rum och jag funderar på att kolla på någon film, eftersom att jag har kollat klart på alla serier jag kollar på, och orkar inte börja på någon ny just nu.. Känner för övrigt att jag börjar bli sjuk igen. Åh, det måste vara något fel på mig, det är inte normalt att vara sjuk såhär ofta! 
Idag har det för övrigt inte hänt så mycket. Först en vanlig skoldag, sen stannade jag, Daniella, Frida och Stina kvar lite och jobbade med bildarbetet. Känns som att det behövdes eftersom att jag alltid tar så mycket tid på mig när vi gör bildarbeten, haha. Har iallafall gjort en bakgrund och lite andra saker, vill inte avslöja förens det är klart ;)
Men ska som sagt kolla på film nu, bloggar mer imon :)

2013-01-27
22:09:17

Fulaste videon någonsin, haha
Inte blivit något bloggande i helgen eftersom att jag varit sjuk, men är frisk nu! :)
Satt och kollade lite bloggar innan, och kollade såklart Fridas och såg denna videon..
 
Hahah, asså ibland undrar jag var hon gör på sin fritid när hon inte är med mig.
Vi filmade detta förra året, ingen aning om varför faktisk, men hahah herregud satt verkligen och skrattade mer och mer varje gång jag kollade.. Och ja, jag har dålig humor.
På tal om någon helt annat, har nästan bestämt mig helt för skönhet och hälsa nu, men ska ändå prata med syv på tisdag. Bara så att ni är updated när det gäller mina gymasieväl, hahha ;)
Aja, ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll så godnatt! 
 

2013-01-25
23:11:18

Sjuk på en fredag är awesome...
Kul att vara sjuk på en fredag osv. Har legat i sängen och kollat på massa olika serier hela dagen. Chicago fire, o.c, hart och dixie och the lying game om man ska vara exakt, haha ;)
Men åh va tråkigt det är att vara sjuk. Man är uttråkad hela tiden, men det finns inget att göra, förutom att typ kolla film och sånt. 
Speaking of something else, är kär i denna videon. Har inte suttit vid datorn så mycket senaste veckan så såg den först nu. Men haters, säg att han använder autotune osv. nu ;*
 

2013-01-24
16:01:08

Beslutsångest.

Sitter med Fridis på mc donald pch försöker fördriva tiden. Vi har varit på kungsmad idag och först kollade vi på bageri&konditori med det var sjukt tråkigt, dom stod bara och bakade bröd typ.. Efter det var vi på skönhet&hälsa, och nu har jag verkligen börjat tveka vad jag ska välja. Var nästan helt säker på att jag skulle välja hotell&turism, men det kan bli skönhet&hälsa nu..
Förövrigt tycker jag att frida och jag ser sjukt snygga ut när vi leker bagare :)


2013-01-23
17:54:50

Wanties!
Två saker jag inte skulle tacka nej till just nu.
 
1. En stor fet tatuering! Hahha nej men någon/några små tatueringar. Älskar tatueringar, så snyggt!
 
2. Navelpeircing! Kommer dock aldrig våga eftersom att jag är livrädd för nålar och kan knappt ens ta en spruta. Har varit livrädd varje gång jag tagit hål i öronen med, hahah
'

2013-01-22
11:26:04

Tisdag
Har haft både tyska och so-prov nu, båda proven gick helt okej. Har iallafall so nu, och vi har just börjat ett nytt arbete, och jag valde att skriva om naturkatastrofer, mycket roligare än religion iallafall! Haha :)
Ska förmodligen göra det muntliga nationella i Svenska sen om vi hinner, annars ska min grupp göra det på tisdag. Aja, ska fortsätta jobba nu :)
Hahha, vi är galet coola.

2013-01-21
20:01:20

Dålig dag.
Sitter och pluggar, som vanligt, så har egentligen inget kul att blogga om, men aja haha :)
Har tydligen både tyska-prov, so-prov och nationella i svenska imon.. KUL. Fick dessutom jätte tråkiga nyheter idag i skolan. Dålig dag idag helt enkelt.
Men nu ska jag fortsätta plugga så att jag får A på alla proven, sen gå och ta en lång varm dusch.
 
 

2013-01-21
07:50:11

Godmorgon

Har lite tid över idag så jag tänkte att jag kan passa på att blogga lite, eftersom att jag inte bloggat så mycket i helgen. I lördags var jag iallafall hos jennie. Vi bakade lite och kollade på film och sånt :) Bild på cupcakesarna vi bakade finns lite längre ner. Igår gjorde jag inte hellrr så mycket faktiskt, sov bort hela dagen som vanligt.. Nejmen jag pluggade lite med. Kommer göra det idag med, wooo!
Aja, ska fixa mitt hår nu eftersom att jag somnade med blött hår igår och nu ser jag ut som Hagrid i harry potter, haha!


2013-01-18
22:26:00

"myskväll"
Först vill jag bara säga till er som inte vet att ni kan nå mig på mitt gamla nummer nu, 0706913428 :)
Har fortfarande inte så mycket annat att blogga om. Var ju hos daniella innan, sen var vi med felix, martin och filip en stund, och nu sitter jag här och kollar på film och äter dipp. Hahah, kul fredag, wopwop.
Föresten, en grej som de flesta gör är att när de inte är ute och festar är med kompisar osv.. De skriver alltid typ "myskväll" eller "mys med familjen". När jag inte festar eller är med kompisar sitter jag bara vid datorn typ, vad är det som är mysigt med det? Hahahha. Åh jag är så forever alone ibland.
Aja, ska fortsätta med att kolla på film, sen något till avsnitt av Super natural kanske. Har sett två, och båda var lika läskiga.. 
Men kommer förmodligen blogga imon :)

2013-01-18
15:06:42

Fredag

Sociala klubben här! Jag, daniella och frida sitter just nu hos daniella med varsin mobil framför oss.. Har inte så mycket att blogga om faktiskt, har bara varit i skolan idag, helt vanlig dag typ. Aja, ska göra något nu, börjar bli tråkigt att bara sitta här :)


2013-01-16
21:39:34

Kyla suger.
Summer: Hair gets lighter. Skin gets darker. Water gets warmer. Drinks get colder. Music gets louder. Nights get longer. Life gets better.
 
Någon mer än jag som bara längtar lite lagom tills sommaren, särskillt när det är typ 100 minusgrader ute.. Vet att jag tjatar om att jag vill ha sommar osv. men vintern börjar bli tjatig nu. 
Sitter iallfall och övar på massa tyskaglosor. Åh, längtar tills gymnasiet när jag slipper tyskan <3 Ska i och för sig läsa spanska då, men det låter iallafall finare är tyska, haha!

2013-01-16
07:58:26

Priorities.

Kom nästan försent till bussen idag, bara för att jag stod hemma och kelade med astrid. Och ja, för er som inte vet, min ena katt heter Astrid.. Jag fick inte döpa om henne. Men visst skulle det vara gulligt om hon hette mimmi, när vår andra katt heter musse? ;)
Aja, enough with the cat talk..
Förhoppningsvis kommer denna dagen gå ganska fort, för jag är helt död idag, haha!


2013-01-15
17:01:30

Fridis klipper sig!

Sitter just nu med daniella och väntar på att frida ska bli färdig här hos frisören. Har varit här i snart en timme, men tror det fortfarande är ganska lång tid kvar.. Tur att ica ligger så nära, haha!


2013-01-14
08:05:25

Måndag

Godmorgon :)
Är faktiskt ganska pigg idag, även om jag somnade runt 2 igår. Men jag kommer förmodligen bli trött sen, hahah :)
Men aja,måste gå nu om jag inte ska komma försent ;)


2013-01-13
22:52:50

Ombre naglar!
Försökte nyss göra ombre naglar, och det blev väl helt okej för att vara första gången. Men nästa gång tror jag att jag ska ha två färger som smälter ihop mer, använde vitt och rosa nu, det blev ganska fint men jag tycker det är finast när det är samma färg fast i olika nyanser. Här är iaf en bild på hur man gör! :)
Men ska försöka sova nu så godnatt! 
 

2013-01-13
14:36:09

Sommar
Jag vill ha sommar NU. Orkar inte med kylan längre, flyttar snart till australien eller något. Så fuskigt att dom har sommar och hur varmt som helst. Men jag kommer väl helt enkelt att få vänta tills det blir sommar.. Men svensk sommar är ju som den är, regnar typ mer än vad det är soligt.. Men det är fortfarande bättre än denna kylan :(

2013-01-13
00:31:42

Misslyckat firande av mormor, hahah

Har varit och "firat mormor" idag, men morfar har fått kräksjukan och mormor mådde inte heller så bra så vi var hemma hos min morbror och hans fru istället och åt maten vi hade beställt.. Haha, föresten nu när vi skulle åka hem började dom klaga på att jag inte fyllt 16 ännu, annars hade jag ju kunnat övningaköra hem, haha. Men mitt batteri i mobilen dör snart och jag måste spara så att jag iallafall kan lyssna på musik tills vi kommer hem, så ah, bloggar imon :)


2013-01-11
22:30:28

Myskväll!

Sover hos stina inatt med sofie, daniella, frida och stina såklart :)
Sitter just nu och kollar på pitch perfect, den ska tydligen vara riktigt bra, så jag ska nog kolla nu.


2013-01-10
19:48:50

Grattis mormor!

Är hemma hos mormor och morfar eftersom att mormor fyller år idag. Och jag sitter självklart och gosar med Gustav, deras hund :) Aw, stackarn har halsfluss och ska egentligen ta det lungt och så, men nejnej, han ska hoppa omkring och leka och busa, haha!
Vi ska hit nu i helgen med och fira med mina kusiner och min morbror och hand fru med.
Aja, ska gå och leka med sötnosen nu :)


2013-01-10
11:11:25

Martin är gay
Rekord att jag inte försovit mig på två dagar, men självklart lyckades jag idag, hahah! 
Hade revy innan idag, och vi har redan kommit på några bra ideér, det kommer nog bli grymt kul. Nu ska vi iallafall ha engelska, fast vi ska bara kolla på film, så det är chill :)
Sen efter lunch har vi bara matte och no. Tur att vi har långlunch idag, för det var äcklig mat i skolan, så vi ska nog hem till sofia och äta. Bloggar kanske sen igen hos sofia om jag inte har något annat att göra :)
Hahah, jag vet inte vad jag gör på bilderna, fick panik
Sofia, gay, jag. Skojaba martin <333 fast nä, du är gay, men vi gillar dig ändå

2013-01-09
08:05:09

Buss är segt.

Blev inget inlägg igår för när jag kom hem från Daniella somnade jag på direkten.. Men det var nog inte helt fel, sov i över 10 timmar, vilket kan behövas, haha! Ändå gick jag upp en timme tidigare idag, bara för att kolla på det nya avsnittet av pretty little liars. Har väntat galet länge på nya avsnitt, så är ju lite lagom glad idag, haha :)


2013-01-07
22:21:15

Fangirl inlägg, i know you like it!
Just kommit hem,  och sitter just nu och kollar på one directions nya musikvideo om och om igen hahah.. 
Den där kursen var föresten det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv, glad att den är över. Tog ca tre och en halv timmar, och jag klarar inte att sitta still så länge och bara lyssna på ågon gubbe.
Men aja, tur att videon gjorde mig på bättre humör ;)
Folk som inte är fans kommer inte fatta vissa grejer i videon, just so you know, men kolla ändå!
 

2013-01-07
12:06:55

Körkort snart? ;) ne

Gick faktiskt upp hyfsat tidigt idag, eftersom att jag, Daniella och Micka ska in till stan sen ska vi på någon intruduktionskurs, körkort here i come!! Eller inte, över 2 år kvar, haha. Men kan ju börja tidigt :)


2013-01-06
22:07:00

Träna!
Såg nyss Fridas inlägg om att hon skulle börja träna och känner att jag kanske borde följa hennes exempel.. Så imon ska jag börja på riktigt! Ska inte säga att jag börjar med det nästa vecka eller liknande mer, haha! 
Dessutom hittade jag några tips, för oftast när man är uttråkad går man kanske och kollar om det finns något gott i köket, är här är några bra förslag du kan göra istället! :)
-Istället för att äta, drick vatten. Oftast när man känner sig lite hungrig är man egentligen törstig.
-Om du bara är sugen på något, ät en frukt.
-Om du har tråkigt, gör några sit-ups, upphopp eller vad som helst.
-Städa ditt rum. 
-Fixa naglarna, håret eller likande.

2013-01-06
17:51:48

Mina djur gillar mig iallafall

Sitter just nu helt ihoptryckt mellan en hund och en katt och kollar på tv. Både katten och hunden snarkar btw. Kul...


2013-01-05
01:22:00

Vända på dygnet
Insåg att skolan börjar snart, och jag har helt vänt på dygnet typ. Jag kan knappt hålla ögonen öppna på dagarna, men är helt omöjligt att somna på kvällarna, så det brukar sluta med att jag somnar runt 5-6..
Men ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt! Eller ah, klockan är tjugo över 1, men ändå.
Ska ändå iväg till mina kusiner imon, så kan ju vara bra att jag vaknar innan 15.00 iallfall. 
'
Om detta är sant vill jag be alla er som drömmer om mig att snälla sluta, jag vill sova. Tack.
 

2013-01-04
20:26:42

Stan med bästa sonja!
Har som det står i rubriken, varit i stan med Sonja idag. Köpte ett par jeans och en jättemysig kofta! 
Vi var dessutom i den nya godisbutiken vid samarkand, fast vi köpte bara massa klubbor, hahha.. Sen var vi innte på arkens zoo, fråga inte varför och jag har typ blivit kär i hamstrar nu. Eller jag tror det var hamstrar, hahah!
Sen när jag kom hem kollade jag lite på MTV world stage eftersom att min älskling var med! ;)
Egobilder, yay.
Haha, förstår nu nu varför jag blev kär? Så söta!
Finaste sonja, hahha :)
Bara 107 dagar kvar nu!!!

2013-01-03
19:38:07

Äntligen!
Köpte min nya mobil för några dagar sen, men har inte kunnat använda den ännu, för simkortet skulle skickas och massa sånt. Har iallfall just nu ett tillfälligt nummer, 0723894919 som jag kommer ha fram tills tisdag (?). Sen har jag mitt vanliga igen :)
Efter att Fridis och Daniella åkte hem har jag typ bara suttit vid mobilen och fixat inställningar och massa sånt, haha!
Föresten, ni får gärna skicka ett sms eller något till mig med namn om ni inte redan gett mig ert nummer.. 
Okej, nu ska jag sluta prata om mobilen..
Det är bara 5 dagar tills vi börjar skolan igen! Är ju alltid kul att träffa de som man inte träffat på lovet och så, men saken är att jag har träffat nästan alla jag brukar umgås med, haha! 
Ignorera att bilden är hur dålig som helst :)
 
 

2013-01-02
21:45:08

Filmkväll!
Jag, Fridis och Daniella ska ha en filkväll hos mig ikväll, fast det enda vi har gjort än så länge är att kolla på massa youtube videos.. Men vi ska snaart börja kolla på filmer :)
Ja ser helt gangsta ut med min luva o allt ;)

2013-01-01
18:59:00

NYÅR
Nytt år och sånt nu ju! Hade galet kul igår kväll, eller tills jag och Fridis blev inlåsta på en toa, och jag trodde vi skulle dö därinne.. Men vi kom ut, hahah! 
Började kvällen hos Daniella, fixade mig och lite sånt där, sen gick vi till några Daniella känner och åt där, sen gick vi till Martin :)
Föresten kom på att jag har fortfarande inget nyårslöfte.. Aja, håller ändå aldrig dom.
 
Vi tre är bäst, så är det bara! :)
Daniella, Sofie, Stina och jag.
Hahah, åh lilla sofie, alltid lika galen :)
Vet faktiskt inte varför, men har hur många bilder som helst där massa människor pussar mig på kinden. Här är några av bilderna iaf :)
 
Riktigt lyckat nyår, hoppas resten av året blir lika bra!